Tegnap beleszurtam véletlen a tenyerembe egy csavarhúzót és azóta alig birom mozgatni két ujjam?
Megjavul az magától. Legfeljebb leesik. :)
Lehet, hogy ideg sérült, egy tetanusz sem ártana. Orvos. Ne akkor menj, amikor már vágni kell. Le.
Ezt nem hiszem el. Mi az, hogy nincs kedved orvoshoz menni? Akkor majd lesz, mikor viszed az ujjaidat, hogy varrják neked vissza, mert leestek? Már ne is haragudj. Ilyenkor az lenne a legelső dolgod, hogy fogd szépen magad és elmenj a dokihoz, nem pedig az, hogy leülsz a géped elé, kiírsz egy kérdést ide, hogy hogyan úszhatnád meg az orvost, és vársz, hátha elmúlik magától.. Hajrá.
Félsz a dokitól? Hogy majd kiakad, hogy milyen béna voltál? Történnek balesetek, ez van, nem kell szégyellni. Menj el hozzá, rendbe hozza a kezedet. Ennyi.
Ne haragudj, azt már nem láttam, hogy írtál, épp gépeltem én is...
Na mindegy, de legyen ez tanulság, ne legyél lusta elmenni a dokihoz, mert utána meg bánni fogod.
Már megjavult, semmi baja, nem fáj meg semmi...
5/7 Nem félek az orvostól, hanem utálom őket, a gyógyszer meg az injekció az nekem felejtős, ezek a drogok,
Orvosi marijuana a legjobb gyógymód más nemkell... béke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!