Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hogy törjem el a lábam? (? )...

Hogy törjem el a lábam? (? ) lent irja

Figyelt kérdés
Utálom a torna órát az valami kifejezethetetlen sőt 3-2eseket ad nekem a régi tanár pedig 5-ket.Szörnyű...És arra gondoltam hogy eltöröm a lábam.Tudom hogy butaság de nektek van valamilyen ötletetek?Nem fogom túlélni az biztos.(lány vagyok)

2014. jan. 17. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Más megoldás nincs? pl kiírhat orvos 2 hétig felmentéssel.
2014. jan. 17. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Te hülye vagy! Egy lábtörés fájdalmas,a gipsz kényelmetlen. Egyszerűen nem éri meg. Sokan nem szeretik a tornaórát,de még senki nem halt bele.
2014. jan. 17. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Én már hallottam olyanról, aki belehalt
2014. jan. 17. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
(ez az előző válaszra a válasz)
2014. jan. 17. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Figyi, ne érdekeljen már annyira a tesióra. Vannak tanárok, akik az igyekezetet, vannak akik a konkrét teljesítményt értékelik. Te tanárod a megadott értékekhez viszonyítja a te teljesítményedet, ez van. Szerintem rengetegen utálják a tesiórát, de akkor is nagy hülyeség eltörni a lábad. Még ilyenre gondolni is... Egy, több hét, mire meggyógyulgat, fekvőgipsznél injekciózni kell magad (hasfalba), miután leszedik a lábadról a gipszet, egy csomó ideig nem tudod normálisan használni azt a végtagodat. És életed végéig megérzel minden időváltozást. Baromság lenne ilyet tenni magaddal, csak azért mert jajj, utálom a tesit... Az életben més semmi rossz dolog nem ért igaz? :D
2014. jan. 17. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Kedves3.! Azért mert nem volt kedve? :)
2014. jan. 17. 21:58
 7/8 anonim válasza:
Most törtem el a bokám. (nem direkt) és hidd el rohadt rossz... nem elég hogy fáj, még trombózis elleni injekciót is kapnál ami higgy neked rohadt szar, főleg úgy ha félsz a tűktől (mint én). Ugyanis azt minden nap a hasadba kéne szúrni és az hogy hányat csak attól függ meddig vagy gipszben. Úgyhogy ne legyél ennyire hülye, én már lehet hogy inkább a maradthonra is felkészülnék, csak ne lenne eltörve a bokám (és ezt olyan ember modnja aki gyűlöl funi)
2014. jan. 18. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
na figyelj havernak kivolt törve a lába és az olimpiákbol feleltette a tanár
2014. jan. 20. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!