Súlyosak ezek a mellékhatások?
Figyelt kérdés
Nos 3 hete kb hogy megcsúsztam és egy tompa vas rúd megütötte a szemem feletti részt. Fájt egy darabig de aztán el múlt nem vérzett nem volt semmi. Rá náhány napra fájni kezdett a szemem felett és a halántékom is. És most hogy már el telt 3 hét vannak alkalmak hogy iszonyatosan fáj a szemem felett. Ha fájdalom csíllapítot veszek be akkor el múlnak arra a napra másnap viszont újra kezdődnek. A legjobban az vállt be ha infra lámpával naponta 2x 10 percet kezelem. Olyankor jó és másnapra már a fájdalom se akkor. A szememet viszont nyomja belűről és ez kicsit zavar. Nos vajon mi történhetett a szemem felett? Lehetséges hogy betokosodott?2014. jan. 11. 13:56
1/2 anonim válasza:
Ilyen vizenyőre gondolsz? Az meg lehet. Orvoshoz menj el hétköznap. Ha három hete van és nem súlyosbodott akkor azért ne rohanj vele sürgősségire, de ki kell vizsgáltatni.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem súlyosbodott inkább enyhült csak nem értem h mitől lehet e ez. Azt tudom h nagyon megütöttem ott.
2014. jan. 11. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!