Mitől nőtt szeplő a nemi szervemen? 22/L
Figyelt kérdés
Borotválkozásnál vettem észre,mivel nem tudtam,így megvágtam,picit vérzett is.Mitől okozta keletkezését,mikor még soha nem volt ott?2014. jan. 10. 21:48
1/6 anonim válasza:
Én tudok rá egy jó gyógymódot, de ahhoz ketten kellünk :)
2/6 A kérdező kommentje:
attól még nem múlna el :D csak fura,hogy kijött :O gondoltam,van oka is :)
2014. jan. 10. 22:11
3/6 anonim válasza:
Van máshol is szeplőd? Ha nincs, akkor lehet egy világosabb anyajegy.
Én akkor lepődtem meg, mikor egy kirándulás után egy sötét foltot láttam, és azt hittem kullancs, de csak anyajegy volt.
4/6 A kérdező kommentje:
van több szeplőm is igen ,ez olyan egész kicsi,de mégis látható,remélem tényleg nem kullancs,ez idáig eszembe se jutott :O
2014. jan. 11. 10:05
5/6 anonim válasza:
Nem, biztosan, ha hozzáérsz, és olyan, mint a sima bőr, akkor nyugi van. :)
Ha amúgy is vannak szeplőid, akkor barátkozz meg a gondolattal, hogy ott is lesz, meg lehet is még. Ez nem baj.
Szerintem aranyosak a szeplők. Én mindig akartam magamnak, és sosem értettem, hogy akinek van, miért akarja eltüntetni. :D
6/6 anonim válasza:
Ezen ne izgulj. Én kézrátétellel gyógyítok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!