Fincza Viktória kérdése:
Lehet komolyabb serulesem egy falba rugástól?
Figyelt kérdés
Ma reggel álmomban rugtam egyet és természetesen nem csak ott rugtam hanem igazából is. És pont a falba rugtam. Erre ébredtem. Szóval eltörve nincs mert tudom mozgatni. Csak fáj iszonyatosan. Lehet vmi komoly bajom is vagy majd pár hét múlva elmulik? A másik h alapból kicsit ferde a nagy labujam mindkettő lábamon csak most a jobbon (azt vágtam oda) jobban látszik. Azért mert be van dagadva vagy masmiat?2014. jan. 6. 10:49
1/3 anonim válasza:
ha nem javul 1-2 héten belül menj el orvoshoz, ha pl repedés van akkor ugyanugy tudod mozgatni. De lehet csak zúzódás az is nagyon tud fájni napokig. A ferdeség normális és lehet a duzzanattol mégjobban mint amilyen egyébként.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2014. jan. 6. 14:52
3/3 anonim válasza:
Jobban tennéd, ha elmennél orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!