S. O. s, agyrázkódás?
16/l vagyok. Tegnap délután történt egy kis balesetem, elestem biciklivel. Egy egész kis púp lett a fejemen, érzékeny nyomásra. Azóta furcsán érzem magam, fáj a fejem, ha lefekszem, kicsit enyhül, de kelés után visszaáll, olykor szédülök, zúg a fülem és piros kis pötttöket látok.
Ez mi lehet, agyrázkódás? Bemenjek holnap a kórházba? Ha igen, ott mit csinálnak velem? Tényleg bent tarthatnak pár napig? Aggódom.:(
Szia:) teljesen felesleges bemenni hnap korhazba menni
tegyel a sèrülésre egy hideg borogatast, annyira ne hideget, nehogy kihulljon a hajad:P
nedves rongy, beraksz egy jó filmet es elalszol...holnap kutya bajod se lesz:) ha mégsem mulik el akk tenyleg menj be:) jobbulast
Nekem agyrázkódás után 3 napig fájdogált a fejem és kicsit zombimódba kerültem.
A piros pöttyök esetleg bevérzések lehetnek a szemedben, nem? Mármint kis elpattant erek. Kívülről nem látszanak?
Háziorvoshoz is elég ha elmész, ő megnézi a reflexeidet, szemmozgásod egyszerű fizikális vizsgálattal, és eldönti van-e további teendő.
A háziorvosom embertelen....nagyon bunkó, nem is szeretek menni, max ha nagyon beteg vagyok és tényleg kell rá gyógyszer.
Nem romlottam, de ugyanúgy majd szétmegy a fejem. Nem láthatóak rajta bevérzések. Most mi legyen?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!