Benhb kérdése:
Most mit csináljak? Feldugtam egy ceruzát a hátsó felembe és most nem akar kijönni!?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy 12 éves vagyok és a barátnőim azt mondták, hogy egy ceruzával jobba kielégíthetem magam mint egy fogkefével és... hát kipróbáltam. De túlságosan benyomtam és benne maradt. Nem akarok a szüleimnek szólni! segítsetek lécci.
12/L
2013. dec. 29. 01:26
1/9 anonim válasza:
Próbáld meg kinyomni valahogyan vagy nyúlj be utána hogyha tudsz ha nem sikerül menj el orvoshoz és így nem tudják meg a szüleid de legközelebb ne hallgass a barátnőidre mindenféle hülyeségben és főleg ne dugdoss a fenekedbe fogkefét...
2/9 anonim válasza:
szerintem rossz lyukba ment az a ceruza :)
3/9 anonim válasza:
Na, hát azért örülök, hogy nálunk 12 évesen nem ez volt a téma. :)
4/9 anonim válasza:
Hű de viccesek vagyunk... menj inkább aludni, Mókamiki.
5/9 anonim válasza:
Egyre gyakrabban kezdem szegyellni magam amiert ennek a generacionak vagyok az egyike. 12/f
6/9 anonim válasza:
#4 Ez nagyon gáz beszólás volt
#5 Mélyen egyetértek veled
Kedves kérdező. Csak húzd ki. Kész.
7/9 anonim válasza:
#6 szerintem 2013 óta sikerült valahogyan kihúzni xdd
9/9 anonim válasza:
Na, így 9 év után kérdem drága, mi lett a vége? orvoshoz mentél vagy kijött? szüleid megtudták? élsz még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!