Lehet valaki ily módon sérült? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem ,hogy lehetséges e az hogy valaki kerekesszékes ,de nem mindig kell használnia azt.Tehát lábra tud állni önmagától ,de nagyobb távokra például egy sétára már kerekesszékre van szüksége.Remélem érthetően írtam le.2013. dec. 27. 13:42
1/2 anonim válasza:
Van ilyen. Pl. izomsorvadásos betegnél könnyű elképzelni, hogy még egy kicsit képes járni, de már nem sokat. És egyébként minden elgyengüléssel járó betegségnél, pl. pont valamelyik nap olvastam egy cikket egy leukémiás végstádiumos betegről, neki is ilyen módon volt kerekesszéke. Kicsit még tudott járni, de már nem nagyon.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem én is valami ilyesmi betegségre gondoltam.Köszönöm a választ!
2013. dec. 27. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!