Elvágtam a lábujjamat még nyáron de nem forr össze! Mit tegyek?
Nyáron bicajoztam és belementem a gödörbe és a láb ujjamról leszakadt a hús.Persze éngem nem érdekelt bicajoztam tovább és utána megfürödtem a tóban és akkor elállt a vérzés de nem forrt össze.Aztán két hát múlva megint elmentem azon az úton és megint ugyan ott leszakadt a bőr és megint a tóban megfürödtem.És mára 4 hónap múlva még mindig fáj és gyűl befele :(
Esetleg valami tanács hogy állítsam el a fájdalmat?
15/F
Ukrajnában lakom helyesírásért bocsi
Apa! Arra nem gondoltál hogy el kéne cammognod a sebészetre? Jó hogy ennyi idő alatt nem fertőződött még el úgy hogy le kelljen amputálni a lábadat.
Hétfőn irány a doki és máskor ne légy ilyen felelőtlen!
Arrafele nincsnek orvosok?
El kellett volna menned a sebészetre
(szoktak adni ilyenkor Tetanusz elleni injekciót)
Legalább lefertőtlenítetted?
Mert az a minimum-nemhogy belemászok egy koszos tóba, amitől még maradhat a sebben piszok
igen be volt kenve fertőtlenítővel és ilyen gyulladás elleni kenőcsel el is múlt a fájdalom és össze forrt.
De a múltkor mikor felvettem a cipőt és focizás közben a földbe rúgtam leszakadt vissza :(
Esetleg ha hintőporral beszórom jobb lesz?Vagy rakjak rá fertőtlenítő elleni krémet meg gyulladás ellen valót?
Majd megmondom anyámnak is a dolgot de addig is valami kéne rá
Utána néztem és ez Vadhús.
Erre mi a gyógyszer?
Egyszer már benőtt a köröm és én kitéptem aztán bekentem fertőtlenítővel de most megint ez a gáz.
Mit ajánlotok rá?
nekem a köröm volt benőve a lábujjamon, akkor a vadhúst a sebész távolította el. amúgy a betadine oldat az pl jó fertőtlenítő.
amikor meg begyulladva volt egy lábujjam akkor a fertőtlenítés mellett fucidin krémmel kellett kenegetni.
Nem tudom miért nem akarsz elmenni orvoshoz, de vigyázz mert egy komoly elfertőződés az veszélyes dolog.
Általános sebészetre kéne elmenni
Vagy bőrgyógyászhoz (de jobb a sebészet)
Ha kell össze is tudják varrni, ha olyan dolog
Meg ők értenek hozzá (mindenképp jobban járnál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!