Ez normális ahogy ülök?
Azt vettem észre, hogy amikor leülök akkor nem a kimondott "húsra" ülök, hanem a medence csontomra érzem, hogy a csonton ülök, ez normális? Mármint ezt úgy értem, hogy nem a "farhúson" kellene ülni?
Hallottam már olyat, hogy valami "műfeneket alkalmaznak ilyenkor". Rem nekem nem kell :(
Direkt a csontodra ülsz, vagy kényszerítenek rá?
Ha nagyon sovány vagy, tegyál magad alá párnát.
Na most nem derül ki számomra,h.direkt így ülsz,vagy rendesen ülsz és mégis azt érzed,h.a csontodon?
Velem ugyanis a második fordult elő.Fájt a csontom,amikor ültem,egyre jobban.Voltam vele orvosnál,majd ortopédián,rtg.stb.csigoja torzio,ideggyulladás.20napos antibiotikum,majd a tünet ugyan úgy megvolt.kb.3-4hét után elmúlt a fájdalom,a csonton ülés érzés.kb.3hónap múlva újból előjött,majd kbkb. 2hét múlva megint megszünt.most kb.2hónapja megint a husin ülök.
2# vagyok.
Ortopédiára menj el,mert lehet ideg miatt fáj a lábad,az ülés miatt. Nekem a bal lábam fájt,ezt kihagytam előző válaszomban.Olyan mintha a húsom fájna,vagy nem is tudom.Tényleg nem kibirhatatlan görcsös fájdalom,de fárasztó állandó kellemetlen érzés.
Háziorvos,ad beutalót ortopédiára és többet fogsz tudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!