Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nagyon kellene tanács, gyógymó...

Nagyon kellene tanács, gyógymód hátfájásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 éve volt egy autóbalesetem, aminek következtében, nagyon lesérült a hátizmom. A hátsó ülésen voltam, amikor megcsúsztunk, én automatikusan a lábamat feltettem a sofőr ülésére, h kitámasztjam magam az ütközés előtt, de akkora rántást kaptam, hogy a felsőtestem valószinűleg a kelleténél jobban előrenyúlt, és ennek a hátam itta meg a levét, mert az izmok valószínúleg megszakadtak, meghúzódhattak...(valami ilyen pózt vettem fel [link]

Az első 1 hónapban alig tudtam mozdulni, minden apróság megemelése, leülés, felülés, wc-re való kimenés nagy fájdalmakkal járt. 1 évre rá már lassan azt hittem elmúlik, de mégsem múllott el, megmaradt egy szinten a fájdalom. Ha nem csinálok semmit, akkor csak kiropogtatom magam, naponta egy 10x és mondhatni, hogy jól vagyok. De pl ma, amikor egy kicsit emelgetni kellet dolgokat, vagy amikor csak a leveleket összegereblyézzük, akkor már 10 perc "munka" után már eléggé fáj. Mondhatni a könnyű fizikai munkát sem tudom megcsinálni, és ezzel az a baj, hogy még csak 25 éves vagyok. Ilyenkor legszivesebben sírni tudnék, mert tényleg, ahogy írtam, 25 éves létemre 90 éves öregember gondjaival küszködök. Nagyon kérlek adjatok valami tanácsot. A fájdalom inkább a hátam közepe és felső részét érinti, de a derekam se a legjobb... Most jelenleg akkor is fáj amikor levegőt veszek, feszít, szúr.

A baleset előtt soha az életbe nem volt hátfályásom, akármennyit hajolgattam pl fehér eper szedéskor, vagy más alkalmakkor, munka közben.

Tudom hosszúra sikeredett a kérdés, de kérlek segítsetek, nagyon elvagyok keserdve.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. nov. 25. 15:11
 1/2 A kérdező kommentje:
2014. febr. 6. 20:38
 2/2 A kérdező kommentje:
...mármint az ütközéskor így támasztottam ki magam...
2014. febr. 6. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!