Olyan létezik, hogy egy terhes nő szerez valami sebesülést és az meglátszik a magzaton?
Rajtam van egy ilyen bőrhiba vagy nem tudom minek nevezzem, esetleg heg? Anyum ezt avval meséli, hogy mikor terhes volt valahova odacsípte az ujját és ez meglátszik a magzaton. Ilyen most tényleg létezik vagy csak hazudott?
Van itt ez a video, 1:35-nél amikor leveszi a kendőt a nyakáról, nekem is pont ott azon a helyen van ez.
Egy ilyen kis ovális alakú a közepén vékonyabb a bőr.
http://www.youtube.com/watch?v=dQIbIpjWEmc
Szerintem nincs ilyen.. Bár a nővérem hátán is vannak foltok amik időnként bepirosodnak. Anyánk azt mondta, hogy azok a foltok eperfoltok mert amikor a nővéremmel volt terhes, ő zöldségesként dolgozott, és pakolás közben ráborult több rekesz eper a hasára..
De nekem az ilyen történetekről egy vicc jut eszembe:
Gyerekek dicsekednek egymással az óvodában:
- Az én jelem az alma, mert amikor anyukám hasában voltam egy almát ejtett a hasára, és így lett a jelem alma
- Az én jelem a pillangó, mert amikor anyukám hasában voltam egy szép pillangó repült a hasár, és így a jelem pillangó
Mire Móricka
- Azzzzzz éiiinnnn jeeellllemmmmm a zzzzzzongorrraaaa
Az én Anyukám, mivel a terhesség alatt elkezdett hullani a haja, levágatta rövidre, és lássatok csodát, én is rövid hajjal születtem.
Sőt, még egy anyajegy is van a lábamon, mert nyáron Anyut megcsípte a lábán egy szúnyog, vagy csak egy légy száll rá? Erre már nem emlékszik pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!