Az étkezési zselatin fogyasztása tényleg jót tesz az izületeknek?
Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 20:19
1/5 anonim válasza:
Igen jót tesz. Vannak zselatinból étrendkiegészítő készítmények is.
2/5 anonim válasza:
Jót bizony, -nekem az orvos is ajánlotta- lehet nyomatni a kocsonyát meg a körömpörköltet.
Szerencsére mindkettőt szeretem is.
3/5 anonim válasza:
2-es. Egy belevaló húsból főzött kocsonyában és körömpörköltben NINCS zselatin.
Én még nem vettem észre, hogy a zselatinos dolgok használtak volna az izületeimnek.
4/5 anonim válasza:
ma 20:39-es: a kocsonyában meg a körömpörköltben VAN zselatin, csak nem utólag beletéve, hanem a börös húsból fö ki - ezért is kocsonyásodik meg.
Ahhoz meg, hogy az izületeknek használjon napi szinten kellene zselatint vagy kocsonyás ételeket enni.
5/5 anonim válasza:
4:A bőr alatti kötőszövet is tartalmaz zselatint,de a porcok ,inak és csontok mégtöbbet.Kocsonya,körömpörkölt és sok aprólékból főzött leves.Étkezési zselatinból főzött "kocsonyát" borogatásra is használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!