Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit éreznek azok a tizenéves...

Mit éreznek azok a tizenéves kisgyerekek akik még belesem kezdtek a való életbe, de már vágdossák az ereiket?

Figyelt kérdés
Mit éreznek azok, és ti mit gondoltok róluk?

2013. nov. 17. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:

én ilyen voltam.

van aki divatbol teszi mert ezzel felvághat vagy a depisek között ez a divat.

én feszkolevezetésnek csináltam és sose mutogattam. apám lelki terrorjának a müve,kissé lelkinyomorék voltam,tipikus csendesörült.

ma kiegyensulyozott boldog nő vagyok. szóval annyit gondolok róla hogy oda kell figyelni az ilyen gyerekre.én kinöttem,volt annyi eszem de van aki sulyos depresszios lesz.

a legkevésbé sem jo lehülyézni meg ilyesmik,az ilyen gyereket.

2013. nov. 17. 16:34
 2/10 anonim ***** válasza:

azon agyalok h lehet az volt a jo h anyám se izgatta magát emiatt. kérdezte ugyan de mondtam mert jolesik. jo nincs az az épeszü szülö akinek ez nem gyanus de valamiért anyu nem vette annak mert nem látszott rajtam semmi.

lehet jobb is volt h nem eröltettett semmit igy szép lassan kijöttem belöle magamtol is.

ez oylan mint a hsiztis kamaszkor szülö szemmel. a szülönek tul kell élni de a gyereket is hagyni kell hogy kinöje.

2013. nov. 17. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
a nem látszott smemi nem a vágásra értendö anank megvan a nyoma sajnos hanem nem látszottam lelkibetegnek.
2013. nov. 17. 16:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Én jelenleg is ilyen vagyok,. És külső szemmel nem látszik semi mert nem akarom hogy valaki észrevegye.

Most kérdezhetnéd mire is jó ez tulajdonképpen?

Feszéltséglevezetés. És látod a sebet iletve a hegeket. És látod hogy a bajt mert a lelkit ugye nem látod.

És sokminden kicsuszott nekem is az irányításom alól és legalább ezt az egy dolgot tudjam irányítani

2013. nov. 18. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Tojtak rám konkrétan, mikor megtudták. Anyám 3 óráig üvöltözött, aztán lenyugodtunk, filmeztünk, elmúlt egy hét- mintha mi sem történt volna. Nem szeretett senki, meg amúgy is elég sok hozzám közeli ember meghalt, nem volt senkim.

Aztán jött egy fiú, aki mindent megváltoztatott.

Azt gpndolom az ilyen gyerekekröl, hogy segítség és megértés kell nekik.

2013. nov. 18. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem, hogy egy "gyerek" miért kevesebb, mint egy felnőtt. Egy gyerek nem érezhet? A szülei nem lehetnek alkoholisták, nem hagyhatják el? A kortársaik nem verhetik meg őket? Az erőszaktevők szerinted/szerintetek csak 20 felett próbálkoznak? Gondolom akkor a gyerekek szerettei immúnisak minden betegségre, és halálra is, ugye?
2013. nov. 22. 21:40
 7/10 A kérdező kommentje:

ez még nem jogosítja fel őket arra hogy vágdossák az ereiket, a felnőtteket sem de ők már tudatában vannak mit is tesznek. Gyerekkorban meg akár unalomból is csinálják ezt.

Más módon is el lehet érni a figyelmet.

2013. nov. 23. 10:17
 8/10 anonim válasza:
69%

Kedves Kérdező!

Én egy 16 éves gyerek vagyok. Rajtam kívülálló emberek és események hatására, Én is depressziós voltam. Ne gondold azt, kérlek, hogy egy gyereknek nincsen problémája! Tudnék mesélni! Remélem a jövőben meggondolod mielőtt ilyen kérdést raksz fel!

2013. nov. 27. 23:46
 9/10 anonim ***** válasza:
69%
Nálam teljesen felnőtt fejjel, 23 évesen alakult ki, és azóta is tart (26N vagyok). Persze, nem tud róla senki, mert a derekamon, hasamon csinálom (maximum a párom előtt az ágyban derülhetne ki - de nincsen párom).
2013. nov. 28. 06:13
 10/10 anonim válasza:
100%
Én is vagdosom magam bár csak 10 éves vagyok de, megnyugtat. Senkinek nem mutatom mert a vállamon, karomon, nyakamon vágom meg magam. Az az érzés mikor a testi fájdalom felül emelkedik a lelki sérüléseimen megnyugtat. Jobban érzem magam tőle. Már az iskola pszichológusnál is voltam de csak fel cseszte az agyam.
2013. dec. 7. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!