Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kaktusztüske a térdhajlatnál....

Kaktusztüske a térdhajlatnál. Hogy szedjem ki?

Figyelt kérdés

Belehátráltam a kaktuszba véletlen és televolt a nadrágom tüskékkel.Kiszedegette őket, kimostam a nacit de mégis maradt benne 1tüske.Ahogy leültemés behajlott a lábam egy iszonyat nagy szúró fájdalom volt.Az a baj hogy pont belül van és nem lehet látni annyira.megpróbáltam tesóm szemöldökcsipeszével meg egy körömcsipesszel is de nem sikerült.Nem fáj csak ha hajlítom.És pont ilyen kis pár mm-es halvány tüske,+belül van így alig lehet látni.Más meg most nincs itthon csak én.

Valahol azt olvastam hogy ecettel vagy alkohollal kell bekenni és kicsúszik.Ez beválhat?Lehetőleg fájdalommentes vagy minimális fájdalommal járó megoldást szeretnék mert az a lábam már ígyis totál kikészült :/

2013. nov. 4. 18:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ragtapasszal leragasztottam aztán meg lehúztam, a tüske beleragadt a tapaszba és így kijött.
2013. nov. 4. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!