Mi lehet a lábamon? (kép lennt )
Figyelt kérdés
Szóval 1 hete egy kis vörös pont volt a bal vádlimon ez mára majdnem teljes kör alakú gennyes seb lett és viszket is. Mi lehet ez ? begyulladt szőrtüsző vagy elfertőződött egy seb ?
2013. okt. 30. 11:41
1/12 anonim válasza:
Eléggé csúnya.Voltál vele orvosnál?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem voltam,sajnos mire bőrgyógyászhoz kapok időpontot addigra 2x is le kell amputálni :D
2013. okt. 30. 11:48
3/12 anonim válasza:
Én a helyedben orvoshoz mennék. Mondjuk MOST!
4/12 anonim válasza:
Háziorvoshoz menj vagy ambulanciára. Ezzel én nem várnék egy percet sem...
5/12 A kérdező kommentje:
A házi orvosom sajnos ma már nem rendel,a kórházban jártam mostanában más sportsérülésekkel és annyira..hm finoman lesz*rják a betegeket,hogy az nem létezik,szóval lekenem valami fertőtlenítővel vagy bepathem+ al és holnap elnézek a házidokimhoz.
2013. okt. 30. 11:56
6/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen kiskoromban. Azt hiszem, hogy valami fertőzés okozta, amit a fürdőben szedtem össze. Kaptam rá valami sárga port, ami jól kiszárította. Nem szabadott kaparni, mert növekedett. Széle mindig megvolt dagadva, és püffedve. Nem egy helyen kijött rajtam.
7/12 A kérdező kommentje:
Máshol szerencsére nincs jele,lehet strandon fertőződött el.
2013. okt. 30. 12:42
8/12 anonim válasza:
Végül is lényegtelen,hogy mi fertőződött el(szőrtüsző vagy seb),lényeg,hogy a kezelése ugyanaz. A háziorvosod is tud rá adni kenőcsöt(ha kell belsőleg is gyógyszert).
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat holnap az első dolgom lesz elmenni a háziorvoshoz :)
2013. okt. 30. 14:54
10/12 anonim válasza:
Kenjél rá Betadine kenőcsöt addig és kösd is be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!