Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit csináljak hogy elmúljanak?

Mit csináljak hogy elmúljanak?

Figyelt kérdés

tudom hülyeség!

még tavaly körzővel véstem a kezembe egy keresztet meg egy vonalat..ezek még látszanak..felvágtam az ereim ezeknek a helyei elmúltak..most viszont csütörtökön belevéstem egy m betűt a kezembe félek h anya észre veszi..mit csináljak h elmúljon? kenem alo vera spay-val meg kenem naogranormo-nnal..segítsetek!

2013. okt. 27. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
majd meggyógyul de nyoma maradni fog valószinüleg. Ja és reménykedj hogy nem fertőződik el, gondolom nagyon steril volt a körzöd hegye. Jó lenne ha szakemberhez fordulnál a problémáiddal, mert ennek semmi értelme.
2013. okt. 27. 15:19
 2/4 A kérdező kommentje:
már lefertőtlenítettem..de nem akarok:(
2013. okt. 27. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Tartsd fordítva kezed és elmúlik. W lesz helyette.
2013. okt. 28. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Örökre ott fog maradni. Nekem már kb 1 éve ott van a kezemen, hogy DEPP, és még mindig teljesen olvasható.

Ha csináltad, vállald fel.

(ja és mikor megtudtam, hogy Johnny Depp is vágta magát, és abbahagyta, akkor én is elkezdtem küzdeni, hogy abba tudjam hagyni. Büszke vagyok rá, hogy sikerült. Nem mondom senkinek, de ha rákérdeznek, nem szégyenlem)

2013. okt. 29. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!