Begyulladt a térdem?
Figyelt kérdés
1 hónapja kezdtem el futni edzőteremben, heti kétszer. És nagyon óvatosan. Aztán mégiscsak túlerőltethettem a lábam, mert fájt, majd el se múlt. Ez volt 8 napja. Az egyik térdem fáj, a belső oldalán a térd alatt egy pontban, éles fájdalom, de leginkább akkor, ha megnyomom. Járás közben is érzem, mert kicsit olyan, mintha nem lennének porcaim. 10-es skálán max. 2-es a fájdalom. Nem nagyon volt időm pihentetni, de borogattam. Azért írok ide, mert egyelőre nem akarok orvoshoz menni vele tízezrekért, hogy csak megnyomkodja. Ti mit javasoltok, mit gondoltok mi lehet ez? Túlerőltettem? Azelőtt nem igazán sportoltam, és még csak 19 éves vagyok. Ránézésre semmilyen tünet nem észlelhető a térdemen. Kérlek, adjatok valami támpontot! Köszi!2013. okt. 24. 21:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!