Van itt olyan, akinek már lesett a körme? Nagyon fáj?
Figyelt kérdés
Rácsapták az ajtót az ujjamra, azóta is dagadt, tiszta sötétlila az egész köröm alatt, és nekem úgy tűnik, hogy kezd leválni. Akinek már volt ilyen, annak nagyon fájdalmas volt?2013. okt. 19. 18:41
1/5 A kérdező kommentje:
Micsoda hülyeséget írtam :D bocsi :D a fájós körmöm miatt van! Nem lesett, hanem leesett :)
2013. okt. 19. 18:42
2/5 anonim válasza:
Én már egyszer ráütöttem a körmömre kalapáccsal, nem volt vicces. Volt erről egyszer valami poén, hogy ez sokkal jobb, mint a körömlakk. Először megsárgul, aztán megfeketedik, és mielőtt megunnád, leesik. És igen, fáj. Nekem visszanőtt, de kicsit más formája lett, a vége göbül. Állítólag orvos annyit tud neki csinálni, hogy átszúrja a körmöt, és akkor a vérömleny ki tud ürülni, és nem esik le a köröm. De nekem ilyen nem volt, mert azóta vigyázok a körmeimre, előtte meg nem tudtam.
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt, de kicsi voltam, úgy hogy nem emlékszem rá. Viszont biztos vagyok, az hogy rácsuktam az ajtót az jobban fájt mint maga a körömleesés :D
4/5 anonim válasza:
szia! ne félj, nekem is volt ilyen,nekem a szék esett rá a lábujjamra,elöszőr lila majd kék lett. még most sincs meg az egész körmöm, deszépen nő vissza :)
szóval ne piszkáld, és tegyél rá valami ragtapaszt,vagy kötést, nehogy beleakadjon valamibe,mert ha letépődik,az bizony fáj. ne tépkedd,csak hagyd,magától le fog esni,tolni fogja ki az új körmöd.egyáltalán nem fáj,én is féltem. elkezdheted esetleg lenyírbálni csippantóval ha fájós ujjad körmét,mivel az már (ha mozog) egy elhalt köröm,ezért akármilyen mélyre vágsz a csippantóval,nem fogfájni, már el van halva. én is így vágtam le,most pedig már jön az új körmöm. :)
5/5 anonim válasza:
Én a hüvelykujjamra csaptam rá az autó ajtaját még évekkel ezelőtt december elején, szép lila lett, vérzett alóla, még a körömágyam is, aztán elfehéredett, mintha esne le és kábé itt meg is állt a folyamat :D Következő év március 15-én egyszercsak leesett a körmöm, de addig ugyanolyan sárgás valami volt, de ennyi idő kellett neki míg lejött. Alatta baromira érzékeny volt, és rendesen egy lyuk volt a körmöm helyén. Hónapokig sebtapasz volt rajta, aztán olyan nyár közepére lett körmöm, de kábé egy év volt mire normális formája lett... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!