Tetanuszt mér a seggbe aggyák?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 12:07
3/7 anonim válasza:
Mert izomba kell adni.Lehet karba is,de a legnagyobb terület a "seggnél" van. Azért "aggyák" oda.
4/7 anonim válasza:
megdöbbentő.
Azt hiszem, neked mindegy hova "aggyák".
Annyit kellene tenni, hogy lefuttatni a Word helyesírás
ellenőrzőjét.
Az sem tökéletes, de ilyen hibákat nem enged meg.
Egyébként, a tetanuszt izomba kell adni.
Ez lehet bárhol.
Az a bizonyos "seggbe", az inkább a farba, tomporba, stb.
De én már kaptam a vállizület melletti mellizomba is.
A lényeg, izomba kell adni.
Tapasztalataim alapján egy jó tanács.
tudom,azt mondják, hogy pihenni kell, stb.
Ha különösebb panaszt nem okoz a tetanusz injekció, akkor nem kell vele feküdni, sőt inkább mozgatni kell az izmot. Hamarabb oszlik szét, nem csomósodik, "görcsösödik".
5/7 anonim válasza:
Az,hogy pihentetni kell a régebbi Zetanus injekcióra volt igaz,a mostani modern vakcinára már nem érvényes. Mint ahogy az sem,utána fájdalmas és begyullad.
6/7 atomati válasza:
A tetanuszt nem adják, max a tetanusz elleni védőoltást. Lányoknak én is a seggét céloznám.
7/7 Maximas válasza:
Rossz már neked hogy benyomták oda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!