Folyamatos derék és hátfájással küszködök, reumán voltam, röntgenen, nem találtak semmit, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Motoros futárként dolgozok, eléggé megterhelt a derekam és hátam, sok alkalommal elviselhetlenül fáj a derekam és onnan kisugárzóan az egész hátam. Még fiatalnak tartom magam, 22 vagyok. Reumán voltam, röntgenen voltam, nem találtak semmit. Gyógytornán és géleken kívül mit ajánlanátok megoldásra?2013. okt. 6. 19:05
1/3 anonim válasza:
Időnként gyógyfürdőt és esetleg egy jobb gyógymasszőrt, aki ellát tanácsokkal is, melyeket majd te betartasz.
2/3 anonim válasza:
Ajánlom nézesd meg egy jó csontkováccsal. Az lehet tud még rajta segíteni. Valamint a rendszeres Úszás még tud erősíteni a tartó izmokon és a tartásod is javulhat valamint a terhelést is jobban bírod majd. De a csontkovácsot mindezek előtt javaslom.
3/3 anonim válasza:
Az úszás és a vízben lebegés nagyon jó a hátfájásra. A legjobb persze, ha mindezt gyógyvízben teszed. Mi a párommal évente 2x, 3x elmegyünk <a href="http://west-balaton.hu/heviz/hevizi-to">a Hévízi-tóra lebegni</a>.
Vicces, amikor felnőtt emberek úszógumiban lebegnek, de ez nagyon jó a hátizmoknak, csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!