Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hogy vághatom meg magam...

Hogy vághatom meg magam borotvával? L

Figyelt kérdés
Azt írjátok hogy hogyan lehet direkt megvágni magam :D (nem vagyok dilis csak érdekel) köszönöm

2013. szept. 20. 22:40
 1/4 anonim válasza:
45%

Sehogy! Ilyennel még viccelni is rossz:O Bármi rossz is történt veled, nem szabad vagdosni magad SOHA :O Kérlek ne csináld. :O Én is tini vagyok vannak/voltak problémáim de soha nem is gondoltam erre. :O

16/L

2013. szept. 20. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Fogod a borotvát, odatartod valahova és hutty, vágsz vele egyet. Remélem kielégítő volt a válasz. :)
2013. szept. 21. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
én szétszereltem a borotvát és úgy.próbáld meg te is úgy,szereld szét.Gyorsan!!!! végig húzom a kezemen és nem megy bele mélyen mégis fullba erősen vérezni fog,és kb. 3-4 nap után abszolút nem fog látszani és hegek sem maradnak utána. (Y)
2013. okt. 5. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem éri meg elkezdeni, mert leszokni nagyon nehéz róla... Én régebben pengével vagdostam magam és észen kell vele lenni, az biztos. Nem olyan mélyen vágtam, mégis folyt a vér és el sem akart állni, zsepivel itattam, de egy idő után a ruhám is tiszta vér volt. Arról nem is beszélve, hogy utánna rengetegszer újra kivérzett,hiába ápoltam... Kellett kb 1 hónap, mire begyógyult...
2013. okt. 6. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!