Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Meddig tart a gerincbe adott...

Meddig tart a gerincbe adott érzéstelenítő miatti fejfájás?

Figyelt kérdés
Kedden műtötték a lábfejemet,ilyen érzéstelenítéssel,és még most is fáj a fejem,ha felülök,vagy felállok.
2013. szept. 14. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem mondták hogy 24órás fekvés javasolt a beavatkozás után?Mert akkor kipihened, és elvileg másnap már semmi bajod. Ha már aznap "ugráltál" akkor komolyabb gondokis lehetnek.Szerintem menj orvoshoz vele
2013. szept. 14. 15:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Azóta még fel sem keltem,nem hogy ugráljak.
2013. szept. 14. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Addig,amig nem kapsz egy újabbat,nem fog elmúlni magától,szólj a dokinak.Sajnos emelgetted a fejed.
2013. szept. 14. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát sajnos akkor nem tudok mit mondani rá.Szerintem jobb lenne tényleg rákérdezni egy orvostól.De lehat akkor meg pont az ellenkezője, tehát már nem az érzéstelenítés miatt érzed a fájdalmat, hanem azért mert eltelt 4nap és fura újra felkelni.Nekem a mellemből vettek ki egy csomót tavaly, altatásban, és délután már lesétáltam a kórház elé, hát volt is bajom minden. 2hónapja meg a könyökömet műtötték, ugyancsak altatásban, és akkor is pár óra elteltével már "szaladgáltam", pedig nem kellett volna. De napokkal később is éreztem szédülést, gyengeséget..stb.Lehet még a műtét sokk hatása, amit te nem vélsz különösebb sokknak, de a szervezeted igen.
2013. szept. 14. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!