Szerintetek eltört a kezem?
Figyelt kérdés
Tegnap előt elestem görkorival pont a jobb tenyeremre egyből feldagat és fájt még mindig fáj főleg mozgatásra és ha lógatom zsibadat egész kezem nem tudom hogy eltört vagy nem ja és fogni meg mozgatni azt tudom .2013. szept. 13. 06:28
1/15 A kérdező kommentje:
És még elfelejtettem hogy ha hideg vizet engedek rá sokkal jovan fáj és mintha szurkálnák a kezem
2013. szept. 13. 06:39
2/15 anonim válasza:
Ha hideg vízre jobban fáj, akkor lehet, hogy eltört, vagy elrepedt a csont, menj el a sebészetre, meg kell röntgenezni.
3/15 anonim válasza:
nem lehet RTG nélkül megmondani. Egy zúzódás ugyanolyan tünetekkel jár,mint egy törés,v. repedés.
4/15 A kérdező kommentje:
A baj hogy tizenegy vagyok és anyám nem visz el nem tom miért
2013. szept. 13. 07:32
5/15 anonim válasza:
Pedig fontos lenne, mert ha el van törve és rosszul forr össze soha nem fogod tudni rendesen használni a kezed!
6/15 anonim válasza:
Ha anyád nem visz el, menj egyedül, aztán pedig keresd fel a gyámügyet és meséld el nekik.
7/15 A kérdező kommentje:
Miért is azért nem akar igazából elvini mert tudok enelni fogni így felfáslizta meg felkötötte mivel korházba dolgozik
2013. szept. 13. 16:08
8/15 A kérdező kommentje:
Így amúgy kicsit ért hozzá mert nővér
2013. szept. 13. 16:10
10/15 A kérdező kommentje:
Nem amúgy épp most indulunk a korházba mert most már kicsit lila is kösz a válaszokat majd
2013. szept. 13. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!