Felgyűrődött a bőröm, ez el fog múlni?
Figyelt kérdés
Már közel két hete lesz, hogy véletlenül összefejeltünk egy barátnőmmel, és az ő foga felszakította az én homlokom középen. Nem volt vészes, kicsit vérzett, lejegeltem, utána besebesedett, meg nem nagyon tudtam használni a homlokom, legkisebb mozdulatra is fájt, ugye, de egy, max másfél centis seb volt. Két nap múlva kicsit gennyes is lett, de akkor kinyomtam belőle, meg másnap is, utána az elmúlt. Nem is dagadt be körülötte a bőröm, viszont lefele ugye olyan, mintha összegyűrődött volna a bőröm, és most, ma jött le a seb, viszont kicsit kemény még, és olyan, mintha össze lenne gyűrődve a bőröm.
Ennek nyoma marad? Vagy el fog múlni idővel?
Orvosnál nem voltam, nem tűnt olyannak, amit össze kéne varrni, meg ilyenek....
2013. aug. 31. 21:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!