Tobik Fecó kérdése:
Fel van dagadva a térdem, javaslatok?
Figyelt kérdés
Augusztus elején (kb 5.-e körül) elestem motorral(földúton) és a bal térdemre estem, amin keletkezett egy fél cm mély seb. Egyből bementünk a balesetire, lefertőtlenítették röntgenezték. 1 hétig nem tudtam normálisan járni, majd később elkezdett csökkenni a dagadás és járni is tudok vele, de a seb környéke csúcsosan fel van duzzadva. Mit tehetek, hogy lemenjen a duzzanat?2013. aug. 29. 17:37
1/8 anonim válasza:
A térd az egy elég kényes dolog ilyen téren, célszerű megnézetned mert az a dudor egy folyadék ami ha begyűlik akkor az vagy felszívódik de az nagyon sok idő, vagy lekell szívatni, ami akár műtét is lehet felvágással ha olyan mélyen van.
2/8 anonim válasza:
Legjobb lenne orvoshoz menned,mert lehet,h a sebváladék ,de akár ízületi folyadék is felszaporodhat,ami ízületi sérülésre utal.
3/8 A kérdező kommentje:
Én is már fontolóra vettem, hogy meglátogatom a sebészetet. A felduzzadt seb(ahova az ütést kaptam) a térdkalácsom alján van. Bár a röntgenen nem láttak semmit sem az orvosok, még repedést sem.
2013. aug. 29. 17:51
4/8 A kérdező kommentje:
Valószínűnek tartom, hogy valami váladék felgyülemlett benne ugyanis, ha széthúzom a sebet akkor egy kevés genny jön ki belőle.(nyomásszerűen jön ki)
2013. aug. 29. 17:57
5/8 A kérdező kommentje:
Olvastam más oldalakon, hogy ha terhelés alá helyezem(fokozatosan), akkor le mehet a duzzanat.
Lehetséges ez a módszer?
2013. aug. 29. 18:25
6/8 anonim válasza:
ha a váladék feltud szívódni, attól függ.
7/8 anonim válasza:
Azért ne kísérletezz sokáig. Amúgy ízületi,lágy rész sérülés röntgenen nem látszik.
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat !
Megfogadom a tanácsotokat és holnap ellátogatok a sebészetre.
2013. aug. 29. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!