Megrázott az áram, ugye nem lesz semmi bajom?
Ilyen áramütés után mentőt kell hívni. Bevisznek 1..2 napra megfigyelésre a területileg illetékes kórházba. Ez annyi, hogy befektetnek az intenzívre, és 2 napig folyamatosan rajtad lesznek az ekg elektródák.
Hiába húznak le most az sztk-ban egy EKG-t, az csak a pillanatnyi helyzetet mutatja, áramütés után viszont 24 óráig bármikor előjöhet valami gebasz. Valószínűleg nem lesz semmi, de ugyen jobb félni..
Szóval hívd a mentőket, és közben pakold össze a cuccodat.
Ne szórakozz! Nem viccből írogatok.
Ha "elbattyogsz" az sztk-ba, akkor ott valóban csinálnak soron kívül egy EKG-t, viszont onnan az orvos fog mentővel tovább küldeni, tehát már haza sem mehetsz összepakolni a cuccodat.. Hidd el, ebben már van némi gyakorlatom, megjártam néhányszor ezt az utat..
Tudom hogy ez egy nagy szívás, senkinek sincs kedve kórházba menni, de mi a fenének kockáztatni??
(5-ös vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!