Megégett a csuklómnál és vízhólyagos lett az égési területen. Mit csináljak. Hogy ne fájjon és hogy a vízhólyag eltünjön? Esetleg valamilyen kenőcs ami jó ilyen esetekre?
Nézd meg, melyik kenőcsöd van otthon ezek közül.
Én kenőcsöt nem szoktam használni, ha ilyen baleset ér, abban a percben hideg folyóvíz alá tartom és hűtöm.
Ne szúrd ki, majd kifakad magától. Könnyen elfertőződik!
Vedd elő az otthoni gyógyszeres dobozt, nézd meg a felrakott linkeket, melyikben milyen kenőcsöt ajánlanak, azokból találsz-e otthon valamit és kendd be a használati útmutató szerint.
Ha jó vastagon bekented, akkor meglehet, hogy egy tiszta ruhával, kendővel (ha sebtakaró géz nincs otthon) célszerű lenne bekötni, hogy a kenőcs ne kenődjön máshova!
Plhogosamot kaptam sebészeten.
Egész szépen helyjött, 2 év után nagyon hidegben és melegvízben látszik a kezemen, meg érzékeny a hőre..
10 nap alatt bár biztos szépen helyrejött, ha nem nagy felület.
Sajnos neke fél év kellett, hogy a sebek eltűnjenek, 4 ujjamat felcsapó gőzzel forráztam le, 2 hét múlva kmegfeketedett ből
Megfeketedett/barnás színű bőr nyílt sebre jött le:S
Jobbulást a kezednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!