Használhatom ezt a könyökömre?
2012. decemberben volt egy félresikerült tesiórám,amin frankón szétzúztam a könyököm. Rohantunk is az ambulanciára,mert baromi fájt. Nem sok híján,de megúszta a gipszet. :) Bekötötték,elmagyarázták,hogy kell kötni,kaptam rá kenőcsöt,ami nagyon nagyon jól hatott.
Flector 10mg/g gél
Ez volt csütörtökön.Péntek délután jöttek a rokonok,
és mivel sokan sportolnak a családból,meg értenek az ilyen dolgokhoz,mondták,hogy hogy lehet ekkora hülye az orvos,hogy Flectort ír fel,csakis szigorúan 18 év felett lehet alkalmazni,17 éves unokatesómnak se azt írták fel,mert hogy még nem.
Na,ígyhát eltiltottak a kencsőtől,mert nálunk mindenki olyan jó orvos,kínszenvedések árán,de helyre jött a kezem.
Most viszont macskámnak köszönhetően,újra megzúztam,de nem szóltam senkinek,nem is annyira fáj,de olyan jól hatott a kenőcs,gondoltam a fejmosás ellenére most bekenném a kezem,mert nem akarom,hogy feldagadjon.
Nagyon nagy felelőtlenség,vagy csak nálunk mindenki vészmadár,és használhatom én is a kenőcsöt???
14/L
Használd nyugodtan, hisz az orvos is ezért írta fel.
"Ne alkalmazza a Flector 10 mg/g gélt:
- Amennyiben ismert túlérzékenység áll fenn diklofenák, acetilszalicilsav vagy egyéb nem-szteroid gyulladáscsökkentővel (NSAID), valamint izopropanollal és propilénglikollal szemben.
- Sérült bőrfelület, nedvező bőrbetegségek, ekcéma, fertőzött bőrkárosodás, égett seb esetén.
- A terhesség 6. hónapjának kezdetétől.
- Aktív fekély betegség esetén."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!