Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek mi lehet a baj?...

Szerintetek mi lehet a baj? Fontos!

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mi van mert tudok járni meg nem is fáj a lában csak így néha egyszer kétszer belenyilal de ennyi tehát rendszeresen nem fáj és lépcsőzni is tudok vele meg menni meg minden csak mégis néha belenyilal meg már olyan mintha kicsit meg lenne dagadva de nem biztos lehet már csak beképzelem mert idegesíít nagyon mi lehet vele :/ Itt felül a combnyak környékén azért is idegesít mert a combnyak törés veszélyes. De ha eltört volna nem is tudnék ráállni nem? Arra gondoltam egyszerűen csak megrándult.. de már van rajta ilyen vöröses folt pedig nem ütöttem be sehova csak rosszul léptem és azóta van ez.. nem tudom mi lehet abaj de már nagyon idegesít :S nagyon aggaszt.. :S
2013. aug. 6. 19:33
 1/1 anonim válasza:
törés kizárva, menj orvoshoz
2013. aug. 7. 00:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!