Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit csináljak? Nagyon fáj!

Mit csináljak? Nagyon fáj!

Figyelt kérdés
Trambulinozás közben úgy estem, hogy a lábam vége(nem tudom pontosan mi, de nem a bokám) alám csúszott.Beborogattuk,bekrémeztük,befásliztuk, de alig bírok menni, és mint mondtam már NAGYON FÁJ!Kérlek segítsetek
2013. júl. 26. 12:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mi nem tududnk segíteni.Pláne nem neten keresztül.Orvos.Megrötgenezik,és adnak rá gyógyszert....
2013. júl. 26. 12:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm
2013. júl. 26. 12:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen orvos. Ha nem mész el, lehet hogy ha akár repedés csak.. rosszul forr össze.. Vagy elszakadt egy szalag...bármi lehet, de még egy egyszerű zúzódás is szövődményekkel járhat ha nerm látja orvos.
2013. júl. 26. 12:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Oké, csak az orvos délelöttös volt, és csak hétfőn lesz megint
2013. júl. 26. 12:28
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem is a háziorvoshoz kell ezzel menni, hanem irány a kórház, vagy sürgősségi, ne várj vele, mert csak rosszabb lesz!
2013. júl. 26. 12:30
 6/14 anonim ***** válasza:
A kórházban? Nem hiszem hogy ott nincs orvos napokig. Röntgenezni úgyis csak ott tudnak. Majd menjetek az ügyeletre.
2013. júl. 26. 12:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Úristen,ilyen komoly, azt hittem, ha rakok rá fáslit megjavul
2013. júl. 26. 12:31
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy annyira "komoly", ne ijedj meg, csak tudod a háziorvos nem nagyon tud vele mit kezdeni, így is , úgy is elküld röntgenre, aztán ott majd mondják, hogy mi a helyzet.

Jobbulást! :)

2013. júl. 26. 12:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
"Megjavul" egy fáslitól? Te hány éves vagy? Lehet ínszalagszakadás, repedés, zúzódás, törés... és mi az, hogy "megjavul"? Ez nem egy fadarab, amit bármikor össze lehet szegezni...
 10/14 anonim ***** válasza:
A helyi SZTK-ba kell menned, a baleseti sebészetre. Ott megröntgenezik és ellátják. Mielőbb menj el, mert ez így egyre rosszabb lesz.
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!