Csonttörésnek nálad maradtak vissza maradandó nyomai?
Figyelt kérdés
Akár úgy, hogy látható sebhely, deformitás, akár úgy, hogy ma sem tudjátok rendesen mozgatni, hajlítani a korábban eltört végtagotokat, vagy fáj ma is.2013. júl. 25. 14:22
1/6 anonim válasza:
Nekem mindegyiknek maradt nyoma, bár engem mindegyiknél műteni is kellett.
2/6 anonim válasza:
Nyoma nem maradt, és most már nem is fáj. (De évekig éreztem utána.) Amúgy csuklótörés volt, 9 éves koromban, és elmozdult a csont, vissza kellett rángatni a helyére. Majd egy hétre rá megint elmozdult, és akkor újra kellett csinálni.
Most már 28 éves vagyok, nincs gondom vele, bár mintha nem lenne olyan erős a kezem, mint a másik, de ez apróság, nem is tudom, emiatt van-e.
3/6 anonim válasza:
Én elsős voltam mikor eltörtem a csuklóm azóta mintha nekem is gyengébb lenne pedig már 10 éve...
Aztán pár hónapja a vállam tört el akkor pedig csak az maradt,hogy a jobb karom sokkal hátrébb tudom nyújtani...
Szóval semmi gáz az ember mindig felépül :)
4/6 anonim válasza:
Nekem szélesebb lett a lábfejem a törés után és azóta például nem is tudok rendesen belebújni egyetlen cipőmbe se és mozgatni sem tudom úgy a lábam ujjait mint azelőtt. Illetve kis mértékű el deformálódásom is lett.
5/6 anonim válasza:
12 éves koromban volt egy felkar törésem műteni kellett. Műtét közben az orvos átvágott egy ideget. Maradandó nyom a 15 cm-es heg kívül, belül pedig egy 5 cm-es. A karom 2 évre lebénult, soha nem lesz 100%-os. A felkarcsontom a normális helyzettől 15-20 fokosan el van fordulva. A mai napig fájdalmaim vannak. Az idegvarrat miatt kialakult egy neurioma. Szóval elég sok maradandó nyom van.
6/6 anonim válasza:
nekem a csuklóm törött el egyszer.külsö jele nem maradt, de azóta is fáj és kattog, pedig elvileg "meggyógyult".habár nekem 8 hónapja volt ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!