Bajom lehet? Halántékon ütöttek véletlenül?
Figyelt kérdés
Ma unokaöcsém pakolt ki a bicikli kosarából meg én is és ahogy kiemelte a szatyrot a könyökével halántékon talált, koppant rajta a könyöke. Kb. olyan fél 11 körül történhetett. De én azóta is félek, érzem a helyét még, kívülről nem látszik semmi. Semmi különöset nem érzek csak a pánikot, halálfélelmet, gyomorgörcsöt, szerintem már az idegtől van hányingerem is. Nagyon félek hogy meghalok. Pánikbeteg vagyok, így rettegek. Segítsetek, lehet bajom, vagy már lenne valami tünete ha bajom lenne?2013. júl. 22. 17:55
1/3 anonim válasza:
Engem is találtak már halántékon nem is egyszer, de soha nem lett semmi bajom.
Volt hogy fájt, és rágás közben éreztem főleg a fájdalmat. Ne izgulj szerintem, mert azért elég erős ütésnek kéne lenni-e, hogy bármi bajod legyen. Főleg ha nem is fáj..
:)
2/3 anonim válasza:
Ne pánikolj!
Beképzeled h meg fogsz halni...
Ha nem nagy ütés ért, nem lesz semmi bajod. Annyitól nem hiszem h megrepedt volna a koponyacsontod, attól az erősebb!
És az agy rögtön reagált volna ha az az ütés súlyos lett volna. Nyugi! Ha lehiggadsz. meglátod h a hányinger is elfog múlni.
:)
3/3 anonim válasza:
Engem hétfőn rúgott halántékon a lovam (véletlenül). Kisebb agyrázkódásom lett, de semmi komoly. Ha nem szédülsz, nincs bedagadva és nem fáj akkor semmi bajod nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!