Szerintetek elmenjek vele orvoshoz?
Figyelt kérdés
Pénteken éjjel bográcsoztunk és viszonylag gyorsan nekimentem egy keresztbeálló fának (összegyűjtöttünk párat és egymásra raktunk, tehát kb egy fatörzsnek mentem neki) sípcsonttal amiből aztán szépet is estem. Farmerom egy helyen ki is lyukadt, ahogy hazaértem akkor láttam csak, hogy eléggé vérzett is (véres volt a farmer belülről), egy vízszintes csíkban van kb egy bevágás szerű, fekete színú rajta a var, és azóta ráállni nem tudok teljesen, sántítok rajta, valamint van, hogy pusztán fekvés közbe is belenyilal a fájdalom. Eltörni biztos nem tört el, de zúzódás lehet?2013. júl. 8. 17:17
1/1 anonim válasza:
lehet zúzódás, akár törés is. mindenképpen menj orvoshoz, de még jobb, ha egy kórházba mész. márcsak a röntgen miatt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!