Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mentőtisztek! Milyen egy nap?

Mentőtisztek! Milyen egy nap?

Figyelt kérdés

Mennyire "morbid" esetek szoktat történni egy nap?

Mondjatok minnél több dolgot.

Érdeklődöm a "mentőség" iránt.

2013. jún. 29. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
90nap a mentők közt ezt érdemes volna elolvasnod én a megjElenése napján megvettem nekem nagyon tetszett. :-) engem is vonz ez a mentés ha nem jön össze a katasztrófavédelem szakra bejutni akkormegyek mentőzni szép hivatás.
2013. jún. 29. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Szép a szart... mert addig szép és felemelő amíg fiatal vagy és nem nyomja a vállad semmi teher (pl. lakástörlesztés, kisgyerkőc) és megmentesz egy stroke-s vagy infarktusos beteget, vagy éppen Te segítesz világra egy újszülöttet, vagy jelen vagy és teszed a dolgod egy tömegbaleset esetén, de az esetek túlnyomó többsége sajna nem ez. Az emberek döntő hányada olyan hülye, sőt ostoba és tájékozatlan, hogy el sem tudod képzelni, hogy milyen dolgok miatt képesek mentőt hívni. Pl. két napja kapar a torka... vagy tegnap óta (!) nem volt széklete és keresztben áll a fing... de beszélhetnénk arról is amikor a matt részeg (és iszonyatosan büdös) csövest kell összeszedni az utcáról, hiszen az embereknek ez is bántja a szemét és orrát, hogy pont ott fetreng, aztán kocsiba rakod és mire beérsz vele a célba addigra kétszer teleokádja az egész kocsit amit aztán neked kell kitakarítanod... de közben spóroljál a gumikesztyűvel, mert az drága.. szóval tudnám ezt ragozni holnap estig.

És mindezért kapsz olyan 90-100ezer Forintot, mint kezdő. (de később se számíts sokkal többre)

Nem lebeszélni akarlak róla mert tényleg izgalmas egy ideig és rengeteget lehet tanulni, meg sok tapasztalatot gyűjteni, de nem sokan tudják egy életen át csinálni vagy fizikai (pl. pokoli derékfájdalom a rengeteg emelgetéstől) vagy lelki, pszichikai okokból kifolyólag, vagy mert a barátnő/ feleség megunja, hogy sosem vagy otthon mert folyton dolgozol, de anyagilag nem éri meg.

Száz szónak is egy a vége: legyen egy "B" terv is.

2013. jún. 30. 00:10
 3/7 lencsefőzelék ***** válasza:
66%
Minden tiszteletem azoké, akik ezt a fajta melót hosszú távon tudják csinálni. Én biztos nem tudnám...
2013. jún. 30. 01:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocs egy diplomás mentőtiszt többet kap de mindegy.
2013. jún. 30. 08:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Inkább megyek általános orvosnak.
2013. jún. 30. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
orvosként is mentőzhetsz később ha szeretnél, és az sztem azért jobb, mert nem kizárólag azt kell csinálnod, és szinte bármikor válthatsz pl egy kórházra.
2013. jún. 30. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocs, éppen mellettem nyitotta ki a mentőtiszt bajti a fizupapírját. 114 nettó. Úgyhogy nem nem kap sokkal többet egy diplomás tiszt.
2013. jún. 30. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!