Leszakadt a lábkörmöm, mennyi ideig gyógyul?
Üdv.
Tegnap este leszakadt a lábkörmöm (a bal lábamon a nagylábujj melletti ujjról), mert ráléptek úgy, hogy papucsban voltam. Ugyan ez a köröm már tavaly is leszakadt, nem is nőtt vissza teljesen 100%-osan, kicsit ,,kúpos" és üreges volt.
Éjjel megcsinálták a balesetin, most eléggé fáj, de emlékeztem az érzésre tavalyról.
A kérdésem az, hogy mikor tudok majd ismét strandon fürdeni? Nem emlékszem, hogy tavaly mennyi idő telt el.
Hétfőn megyek átkötözésre, akkor megmondják majd?
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat.
én tavaly úgy indítottam a nyarat hogy belerúgtam egy kőbe, nem esett le a köröm csak vérzett meg mozgott, nem sok tartotta, nőtt alatta a másik köröm kb. 1 hónapig, aztán meguntam, becsaptam 4 érzéstelenítőt(pálinka) aztán letéptem a lifegő körmöt. olyan mint újkorában:)
ez az egész belerúgás nyaralás előtt 2 nappal volt.
tengerbe simán belementem, csípett a só majd behugyoztam, aztán kutakodtam a kocsi elsősegyélyládájában, találtam fasza kötszert, aztán fürdés előtt föl, fürdés után levétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!