Leforráztam kávéval a kézfejem 3 napja (kedden), azonnal hűteni kezdtem, nem hólyagosodott fel egészen ma reggelig. Azt hittem, hogy már nem fognak megjelenni hólyagok, de mégis. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 09:22
1/3 anonim válasza:
Ha fáj, akkor menj el dokihoz. Ha nem fáj, de nagyon aggódsz, akkor is nyugodtan menj el orvoshoz.
A legfontosabb, hogy a hólyagokat ne szúrd ki. Valószínűleg II.a típusú égési sérülésed van. Ez kb. 2 hét alatt teljesen meggyógyul.
2/3 anonim válasza:
a hólyagok miatt el kéne menni orvoshoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Félek orvoshoz menni, mert gyerekkoromban a jobb vállam égett másodfokúra (napégés), és akkor a hólyagokat kiszúrták és leszedték a bőr felső rétegét, ráadásul érzéstelenítés nélkül. Aggódom, hogy ha most elmegyek akkor megint ez fog történni.
2013. jún. 21. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!