Megszúrtam az 5 éves tesóm fülét fülpiszkálóval, és véres lett. Nagy a baj?
Figyelt kérdés
Nagyon piszkos volt, és valószínű mélyre ment.:-( Anya most újból kitisztította, és kijött 1 kicsi varr. Baj lesz? :-(2013. jún. 9. 22:33
11/20 anonim válasza:
Vigyétek el! ha csak hámsérülés történt és már nem vérzik, az is befertőződhet.
12/20 anonim válasza:
Jobb ha látja orvos, nézessétek meg fülészeten.
13/20 anonim válasza:
De szerintem te az anya vagy és nem a testvér.....
Kicsit hülyének nézed a közönséget nem????
Kérdezni se kéne,azonnal orvoshoz!!!!
14/20 A kérdező kommentje:
B*SZKI!!!!! 14 ÉVES CSAJ VAGYOK, ISKOLÁBA JÁROK, ANYA NEM VOLT ITTHON, ÉS TISZTITOTTAM KI!!! TEHETEK RÓLA?!?!?!?!?!?!?! K*RVÁRA NEM, MEGSÚGOM!
2013. jún. 10. 15:23
15/20 A kérdező kommentje:
Még hogy az anya vagyok...skypon ne jelöljelek már be, vidibe kell megmutatnom hogy ÉN a tesó vagyok, egy 14 éves csaj?!?!?! Méghogy hülyének nézem itt az embereket..most komolyan, nézz már tükörbe! Te nézel hülyének! Különben anya nem viszi el az orvoshoz, mert ma nézte délelőtt (amikor ÉN suliban voltam mivel TANULÓ VAGYOK!!!!! ) és csak egy kicsit van megsértve az a füljárat vagy nem tudom minek nevezik azt. Biológia tanáromtól megkérdeztem hogy mekkora a baj, é azt mondta, hogy semmi komoly, meg lett sértve picit, hagyjuk hagy gyógyuljon be, orvoshoz nem kell menni, ha: nem fáj neki, nem vérzik, nem gyullad be.
2013. jún. 10. 15:27
16/20 anonim válasza:
OK! "Ha a biológia tanár azt mondta,Ő biztosan tudja.'
Azért ezt olvasd el,kérlek!
Mondjuk én ,pl. egy rendszertani kérdésben nem a háziorvosomhoz fordulnék,hanem egy biológia tanárhoz.
17/20 A kérdező kommentje:
utolsót nem értem..
2013. jún. 10. 22:08
19/20 anonim válasza:
Kiscsillag,azért tudjad hogy hogyan beszélsz jó????
20/20 A kérdező kommentje:
Úgy beszélek, ahogy akarok, főleg akkor, ha már nagyon felhúznak! ;)
2013. jún. 12. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!