Nagyon meghúztam az alapból "rossz" bokámat, kammillás borogatás segíthet?
Évek óta rossz a bokám, elég egy rossz lépés, vagy futás közben kanyar és rögtön szúr, nyilal és hasonlók. A dokik nem tudnak vele mit csinálni, mert anno félrediagnosztizálták...Mivel aránylag "hozzá vagyok szokva" hogy szinte mindig lesérülök, így nem is rendelkezek itthon kenőcsökkel vagy hasonlókkal, mondván majd úgy is elmúlik...
Ha kamilla teás borogatást teszek rá az jó lehet? Mert este sem tudtam tőle aludni, sehogy sem volt kényelmes.
Bedagadva nincs, de mozgatnom sem nagyon kell, dokihoz meg feleslegesen mennék el, mert egyszer már voltam ilyennel (leestem a lépcsőn) és csak annyit mondott hogy borogassam...nálunk egészségügy=0...
De hideg vizzel. A kamilla ebben az esteben max kiszárítja a börödet de nincsen hatással, de jó illatod lesz ennyi.
Hideg vizes borogatásnál tényleg többet nem tehetsz. Lazák az izületeid azért van ez. Sajna nekem is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!