Szerintetek meggyógyul itthon vagy menjek el vele orvoshoz?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy elestem és kiment a bokám vagyis szerintem. De a saját lábamon jöttem haza de fájtak a lépések. Itthon tettem rá jeget és borogatást. A gyógyszertárban vettem rá krémet, amitől elmúlt a fájdalom. Ez 4 napja volt és még egy picit meg van duzzadva és lila folt jelent meg. De már alig fáj, ma már tudtam vele a boltig elbiciklizni. Az lenne a kérdésem, hogy volt már valakinek ilyen? Meggyógyul itthon ha kenem a krémmel, pihenek vele, jegelem? Azért nem mentem orvoshoz eddig mert vizsga előtt vagyok és nem akartam gipszet. Tapasztalatok? Tanácsok? Előre is köszönöm mindenkinek!2013. máj. 16. 18:29
1/5 anonim válasza:
5 napja pont ugyan így jártam. már nekem se fáj annyira de érzékeny még és a lábujjamnál és a lábam oldalán tiszta lila. az ödéma szerencsére lehúzódott, már csak a sarkam oldalánál van egy kicsi duzzanat.
fásli nélkül nem nagyon tudok még járni. szerintem neked is csak megnyúlt az oldalszalagod. engem mentők is láttak, de szerintük se volt eltörve.
2/5 A kérdező kommentje:
Én már rátudok állni csak kicsit érzékeny, de akkor ezek szerint tuti nem tört nekem se? :) Sajnálom ami történt veled és mielőbbi gyógyulást kívánok!
2013. máj. 16. 18:46
3/5 anonim válasza:
nem hiszem. ha eltört volna nem bírnál ráállni se. Neked is jobbulást sorstársam :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. máj. 16. 18:56
5/5 anonim válasza:
Ha rá tudsz állni, tudod valamennyire mozgatni, sőt BICIKLIZNI is tudsz, akkor nincs se törés, se ínszalag-szakadás. Max. megnyúlt egy kicsit. Nekem 2 hónap után is be volt dagadva, és lila volt, bicegtem, mégsem szakadt el a szalag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!