Törött ujjnál zuhanyzáskor levehető az alusín?
Figyelt kérdés
Eltört a felső ujjpercem és mikor feltették a sínt azt mondták nem érheti víz, azt is megjegyezte a hölgy, hogy majd még levehetem ahhoz, hogy megmossam a kezem (műhelyből jöttem és olajos kosz volt rajta) de végeredményben nem vált világossá hogy ez csak erre vonatkozott, hogy még megtisztithatom vagy, hogy rendszeresen levehetem tisztálkodáshoz. Van valakinek erről tapasztalata?tegnap 21:14
1/3 anonim 

válasza:

Huzz ra egy gumikesztyut. A sint ne nagyon vedd le, foleg az elejen, mert k.rvara fajni fog.
2/3 anonim 

válasza:

Nekem lábsérülésnél is bevált, hogy zacskót húztam rá, arra nagyobb befőttesgumit és úgy zuhanyoztam, hogy ne ázzon. A fröccsenő víztől védte a zacsi. Utána ahol éred és szükséges, ott nedves törlőkendő vagy benedvesített kis törölköző segíthet tisztálkodni. A sínt én nem venném le rendszeresen.
3/3 anonim 

válasza:

Ne vedd le! Elmozdulhat a törött csontvég. Húzz rá zacskót és rögzítsd gumival.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!