Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Történt olyan, hogy nagyon...

Történt olyan, hogy nagyon tartottál, szinte rettegtél attól, hogy egy konkrét sérülés megtörténik veled és végül meg is történt?

Figyelt kérdés
tegnap 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Valahogy egész életemben éreztem, hogy a jobb alsó lábszáram nagyon le fog sérülni egyszer.

Erre 2 éve megtörtént a baleset. Hajnalban sötétben mentem a műszakos buszhoz, 4-kor. Erre egy mintavételi lyukba léptem a járdán, amit ott hagytak nyitva...

Nagyon csúnyán megsérült a jobb lábam. Nem tört el,de csontig bevágta a lyukban lévő műanyag cső széle.

Rendkívül nehezen gyógyult, a kórházba és utána a háziorvosomhoz kellett járnom kötözésre sokáig. Plusz itthon is még hetekig kötöztem.

3 hónapig volt nyílt a seb. Nem akart begyógyulni,csak az elhalt darabok potyogtak belőle.

Végül csak összeforrt. De csúnya lila maradt az egész,látszik,hogy benyomódott. Ugye a lábam a lyukban maradt,én meg előreestem. Kvázi meghajlott a lábam..A doki szerint majdnem eltört.

Egy jó tenyérnyi folt maradt,ami ilyen lilás-kékes színű. És tele lett kis visszerekkel is.

Szóval csúnya.

De mondom,mindig, amikor ránéztem a csupasz lábszáramra,éreztem,hogy fog valami történni vele.

tegnap 22:52
 2/2 Katona Dius ***** válasza:

Nem rettegés volt, inkább valami előérzet.

Tavaly nyáron körtét főztem be. Én hülye a kezemben aprítottam a körtét. Eszembe is jutott, hogy hülye gyerek, ott a 6 vágódeszka a szekrényben, vedd már elő, szét vágod a kezed. Áhhh, nem, odafigyelek.

Na kb fél óra múlva már készültem is a sebészetre, ugyanis szétvágtam a tenyerem, varrni kellett.

ma 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!