Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Fülben maradt fülpucolóról a...

Fülben maradt fülpucolóról a vatta, háziorvoshoz elmenjek vele?

Figyelt kérdés

most tompábban hallok, fájni viszont nem fáj meg semmi ilyesmi.

eddig ezeket a vastagítottakat használtam, most véletlen pont egy olyat kaptam fel aminek a vége ugyanolyan vastag mindenhol, és benne maradt a fülemben. érezni érzem hogy bent van, tehát kicsit zavaró, de semmi fájdalmam nincs.

háziorvoshoz elmenjek ezzel, lehet hogy ki tudja szedni? nem akarom ilyen hülyeségekkel idegesíteni...

párom megnézte, azt mondta nem lát benne semmit elvileg.

jan. 15. 17:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#9 párom próbálta kiszedni, de még látni is nehezen látta, szóval gondolom mélyen lehet :D rákapni meg nem akarok a dobhártyámra
jan. 16. 08:35
 12/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Akkor ez esetben menj el orvoshoz mindenképpen, de már el kellett volna.
jan. 16. 09:17
 13/15 A kérdező kommentje:

ma reggel elmentem, kiszedte másodpercek alatt :) végül felírt valami folyékony dolgot is amit a fülembe kell csepegtetni, az ezt a folyást is rendbehozza azt mondta.

köszi mindenki! :)

FYI: azt mondta, hogyha ezzel sürgősségire mentem volna, kiröhögnének és elküldenének a francba :D

jan. 16. 16:10
 14/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
52%
Igen, ez nem igazán sürgősségi dolog.
jan. 16. 16:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Valóban nem az, korábban is ezt írtam. Örülök hogy minden jó lett végül! :)
jan. 16. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!