Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Még mindig fajnia kell a...

Még mindig fajnia kell a térdemnek?

Figyelt kérdés

2024 májusában végeztek műtétet, és lassan de a rehab vegul jól ment. kis kocogasra egy másfél hónapja kb rosszul reagalt, szúró érzés, már éles fájdalom is volt.

Egy doki azt mondta meniszkuszom sérült, aki műtött azt mondta a szalagom sérült újbol, de azt mondta minden rendben lesz, a lábamat terheljem, eddzek rá és minden ilyesmi. Kaptam térd rögzítőt.

Úgy néz ki ez az edzéses dolog nem megy, minden kis gyakorlat, akar kitörés, saját testsúlyos guggolás, de lepcsozes is komoly fájdalmakat okoz a térdem kellős közepében.

Rosszabbik napokon a térdem belső oldala setalgatas kozben is elég erősen fáj, kellemetlen nyilalo érzés.

Pattogó, kattogo hang gyakran jelen szimpla séta közben. Kis duzzanat van, folyadék van a lábamban, kis piros elszíneződések néha és ilyesmik.

Februárban lesz 9 hónapom a műtétem után, és akkorra terveztem focizni. Ennek fényében ez nehézkes lehet így? Valakinek hasonló? Menjek vissza a műtő orvoshoz?

dec. 13. 15:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát leírtad, hogy rosszabbodik..akkor nem kérdés vissza kell menni. Fokozatosan javulni kellene neki, ha még lassan is.
dec. 13. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!