Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Komolyabb probléma lehet az...

Komolyabb probléma lehet az orrommal, esetleg törés?

Figyelt kérdés

Ne kövezzetek meg, de 3 óra alvással mentem dolgozni (gyári munka), szóval nagyon lefáradtam műszak végére és sikerült neki mennem full erőből egy vastag üvegajtónak. (Ami egyébként MINDIG nyitva szokott lenni, csak most épp nem)

Amikor ütköztem nyilván az orrom érte elsődlegesen az ütés és akkor nagyon fájt. Bementem mosdóba nem jött belőle vér, még vártam és fújtam is rajta, hogy hátha de nem. (A szemem is vörös lett valamiért.) Annyit vettem észre, hogy az orr felső részénél külsőleg lehorzsolódott a bőr és kicsit vérzett.

Már akkor láttam/tudtam, hogy valószínűleg be fog lilulni, na mostanra egy kis helyen be is lilult (ahol vérzett), viszont nincs bedagadva, nem deformálódott el és nem is fáj, csak ha ott a lila résznél “megnyomom”.

Szerintetek lehet komolyabb probléma? Esetleg törés lehet e?

Én úgy vagyok vele, hogy majd teszek rá vizesruhát és/vagy jeget, aztán kész.

Köszi a válaszokat!

tegnap 22:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!