Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Milyen következményei lehetnek...

Milyen következményei lehetnek hogy nem vállaltam a boka műtétet?

Figyelt kérdés
Csúnyán kibicsaklott a bokám és nem tudtam ráállni elmentem az orvoshoz megröngenezték és azt mondták hogy hát nagyon csúnyán eltört, műteni kell, viszont én a műtéthez nem járultam hozzá most itthon fekszek fekvő gipszbe
nov. 24. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Deformált lehet, miután összeforr. Ha a szalagokat akarták műteni, mondjuk szakadás miatt, akkor lehetséges, hogy be fog szűkülni a mozgástartománya. Tehát nem fog 100%-osan működni.
nov. 24. 13:37
 2/5 A kérdező kommentje:
1. És utána már nem lehet műteni ha ilyen lesz?
nov. 24. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok szakorvos, de szerintem utána is lehet, csak nehézkesebb a műtét. Egy műtétnek viszont mindig kockázatai vannak. Nem írtad, hány éves vagy, én 40 alatt, mégsem biztos, hogy vállalnám.

Amúgy nem ártana, ha egy szakorvos magyarázná el ezeket mondjuk a röntgen leletet nézegetve, hogy

Ha nem műtik, milyen lesz kb., vagy ha műtik, milyen lesz kb. Azért ez szerintem a munkakörükbe tartozik.

nov. 24. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt ott kellett volna megkérdezni. Nem is értem. Miért nem vállaltad? Nem szeretsz a saját lábadon járni? Vagy évek múlva már nem tervezed?
tegnap 21:02
 5/5 A kérdező kommentje:
4. Mert félek a műtéti kockázattól meg a műtéttől és bízok benne hogy összeforr
ma 08:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!