Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kéztörés utáni rehabilitációs...

Kéztörés utáni rehabilitációs eszközök? Csuklóedző, kéz erősítő, gyroball, mit vegyek?

Figyelt kérdés

A kéz erősítő [link]

Ebből van 5-60kg közötti is állítólag, de a képeken ugyanúgy néz ki.

Gyroball [link]

Csuklóedző [link]

Kéz erősítő gumi [link]

Ebből van készletben nagyon kedvezményes, gondolom ugyanez is benne van [link]

Ujjhajlító készlet [link]

[link]

Fitneszszalag [link]

Ezekből van hosszabb verzió is, olyat vegyek, vagy olyat is érdemes venni emellé?

Ízületkímélő expander [link]

Két fajta ujjhajlító [link]

[link]

+1 olyan, ami alkarra szerelhető [link]

Expander [link]

Bocsánat, hogy ezt a rengeteg mindent belinkeltem. Aki segít szortírozni, annak köszönöm szépen, szóval mit vegyek meg ezek közül? Gondolom néhány dolog fölösleges.

nov. 14. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Az orvosod mit javasolt? Nem a mi véleményünk számít, hanem a kezed állapota, ha rossz módszerrel probálkozol, végleg tönkre tudod tenni!
nov. 14. 20:13
 2/2 A kérdező kommentje:

1.: Mondtam neki, hogy szeretnék menni gyógytornára, de amikor látta, hogy ökölbe tudtam szorítani a kezemet, azt mondta, hogy nem kell gyógytorna.

A kisujjamnál tört el a csont. Magamnak csináltam a "gyógytornákat" kórházban várakozás során, ami abból állt, hogy mozgattam mindenfelé, kitaláltam új irányokat, és az interneten is találtam néhány módszert.

Milyen módszer a rossz? Erre esetleg tudsz példát mondani? Kérdeztem az orvost, hogy mennyire erőltethetem. Azt mondta, hogy majd a fájdalom beszabályozza... :DD És hogy akár aznap is végezhetnék fizikai munkát.

nov. 14. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!