Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Tegnap eltörtem a hüvelykujjam...

Tegnap eltörtem a hüvelykujjam. Most pedig nagyon kék, ez normális?

Figyelt kérdés
Torna órán eltörött az ujjam. Voltam orvosnál. Sínbe is tette. Valami ilyen ujj forma és abba csak bele kell dugjam az ujjam. Úgyhogy ki és be tehetem gond nélkül. Na most ki vettem belőle és látom, hogy az egész ujjam kék. Tegnap amikor mentünk orvoshoz , még nem volt ennyire kék. Most el is kezdett fájni. Szerintetek normális, hogy így bekékült? Azért van mert nyomja a sín és ez így kell legyen?
ma 11:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Beszínezheti a tartó fém része is (már ha van rajta olyan), de akkor gondolom látszanának a vonalak.

A másik lehetőség hogy a bőröd is megsérült és az kékül.

Ha nem ez a helyzet, akkor szerintem nem normális, menjél vissza vagy még egy másikhoz is akár. Vagy fizetőshöz.

ma 11:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Nincsen fém a sínben.

Így néz ki.

[link]

ma 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!