A tamponnal véletlen felhelyeztem a fél zacskót is. Mit tegyek?
Siettem,kapkodtam.. már felhelyeztem amikor észrevettem,hogy a felét rajta hagytam. A nőgyógyászom aszisztensét hívtam és elég lekezelő volt.. kellemetlen, de ez van. Nem mentem be hozzá..
Okozhat ez bármi problémát vagy kijön magától? Betétet tettem be hátha kijön..
Én is jártam már így. Nem történt semmi, a következő cserénél ugyanúgy kijött, mint normál esetben. Én akkor vettem észre, hogy benéztem :D
Ha bent marad a zacsi, akkor viszont mindenképp menj el dokihoz, ne kísérletezz, mert nagyobb gondot is csinálhastz vele magadnak.
Első vagyok.
Illetve nálam ez úgy nézett ki, hogy a az elején rajta volt a zacsi ameddig nem cseréltem. Rajta maradt a tamponon. Nem egyértelmű a leírásodból, hogy csak a zacsi maradt benned, vagy még a tampon is ott van.
Az már úgy neccesebb...
Esetleg megpróbálhatod, hogy eléred e valahogy az ujjaddal, de óvatosan, nehogy még mélyebbre told. Mindenesetre én elmennék dokihoz, nem hiszem, hogy magától kijönne.
Nem jött ki.. minden próbálkozásnál fentebb ment.
Mostmár az ujjammal se érzem..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!