Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A tamponnal véletlen felhelyez...

A tamponnal véletlen felhelyeztem a fél zacskót is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Siettem,kapkodtam.. már felhelyeztem amikor észrevettem,hogy a felét rajta hagytam. A nőgyógyászom aszisztensét hívtam és elég lekezelő volt.. kellemetlen, de ez van. Nem mentem be hozzá..

Okozhat ez bármi problémát vagy kijön magától? Betétet tettem be hátha kijön..

nov. 4. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is jártam már így. Nem történt semmi, a következő cserénél ugyanúgy kijött, mint normál esetben. Én akkor vettem észre, hogy benéztem :D

Ha bent marad a zacsi, akkor viszont mindenképp menj el dokihoz, ne kísérletezz, mert nagyobb gondot is csinálhastz vele magadnak.

nov. 4. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Illetve nálam ez úgy nézett ki, hogy a az elején rajta volt a zacsi ameddig nem cseréltem. Rajta maradt a tamponon. Nem egyértelmű a leírásodból, hogy csak a zacsi maradt benned, vagy még a tampon is ott van.

nov. 4. 16:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Rögtön kihúztam a tampont és a tacsi bent maradt.
nov. 4. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az már úgy neccesebb...

Esetleg megpróbálhatod, hogy eléred e valahogy az ujjaddal, de óvatosan, nehogy még mélyebbre told. Mindenesetre én elmennék dokihoz, nem hiszem, hogy magától kijönne.

nov. 4. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet? Sikerült megoldani?
nov. 7. 13:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem jött ki.. minden próbálkozásnál fentebb ment.

Mostmár az ujjammal se érzem..

nov. 7. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Tényleg menj el dokihoz, nehogy baj legyen...
nov. 8. 19:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
nov. 9. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!