Megrazott a laptop tolto?
Figyelt kérdés
Tolton volt a laptop kiakartam huzni a laptopbol a toltot es ahogy kihuztam belole a tolto vege raesett a labfejemre megcsipte az aram.rogton el is kaptam a labam. kellemetlen erzes volt. ez kb 20:40fele volt. lehet komoly bajom tole?tegnap 21:11
1/8 A kérdező kommentje:
tehat amikor megrazott az aram a tolto meg bevolt dugva a konnektorba. annyira felek hogy nem merek elaludni nehogy valami bajom legyen
tegnap 21:12
3/8 anonim válasza:
Most fogtam meg a laptoptöltő végét, úgy, hogy be volt dugva a konnektorba. Mivel ne álltam a kövön, semmit sem éreztem. Amikor mezítláb a kövön álltam kicsit megcsípett/bizsergett. Aludj nyugodtan, nem lesz baj, ott csak pár volt van.
4/8 A kérdező kommentje:
igen mezitlab alltam a csempen.
tegnap 21:29
5/8 anonim válasza:
Velem volt olyan, amikor a villanypásztort fogdostuk haverokkal, olyan szinten áthúzott rajtam az áram, azt hittem hogy meghalok. Ennek már pár éve és még élek.
6/8 anonim válasza:
semmi bajod nem lesz a világon, a laptop töltöd olyan kicsi és kevés áramot/feszültséget csinál a falibol h esélytelen
még ha egy rendes fázis is rázna másodpercekig se lenne különösebb bajod egészséges emberként (a nyilvánvalo sérülésen kivül) nem hogy ennyitől
7/8 anonim válasza:
Nem lesz bajod. Amúgy ha kihúzod a konnektorból a csatlakozóját és ahhoz rögtön hozzáérsz, az is meg tud csípni de az se veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!